Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Klik hier voor tickets & maatregelen.
Vandaag open van 9:30 tot 17:30
bekijk de tijdlijn

Met je bedrijf

Stijlvol in alle aspecten

Op zoek naar een opmerkelijke locatie voor je event, workshops of talks? Dan is Design Museum Gent dé plek. Neem je klanten of zakenrelaties mee langs onze interessante tentoonstellingen en geniet achteraf van een drankje en hapje. Onze historische ruimtes zijn een ideaal decor voor keynotes of productpresentaties en op onze sluitingsdag is het gebouw exclusief van jou. Een voorstel op maat? Kan! Indruk maken gegarandeerd. 

Bedrijfsevent in de museumzalen

Erehal Nocturnes Bedrijfsevents Design Museum Gent

Graag een bedrijfsevent (op maat) in ons museum van zodra het weer kan? Onze ruimtes zijn beschikbaar voor:

 • (nieuwjaars)receptie
 • nocturne
 • lezing
 • teambuilding
 • productpresentatie

Contacteer ons nu voor jouw event.

  Home Stories: digitale teambuilding

  Home Stories - Panton

  Verner Panton, Fantasy Landscape at the exhibition Visiona 2, Cologne, Germany, 1970
  © Verner Panton Design AG, Basel

  Deze workshop is de ideale teambuilding voor jouw bedrijf. Met onze nieuwe tentoonstelling Home Stories als rode draad ga je aan de slag tijdens een geestige Zoomsessie van anderhalf uur.

  Home Stories zoekt antwoorden op vragen als: Hoe verzoen je werken met wonen en hoe verzekeren we de privacy als onze ruimte schaars is? Tijdens deze workshop leer je heel wat bij over de expo zelf en over design in het algemeen, van De Stijl tot IKEA en van Tati tot de shakers. 

  • We vertrekken van de persoonlijke leefwereld van jou en je collega's. Wat betekent een woon- en werkplek voor je? Wat is jouw stijl en die van je collega's? Wat zegt dat over jullie? 
  • Daarna gaan we creatief aan de slag met enkele challenges. Je maakt eigen composities en designs en we zoeken antwoorden op vragen als: wat is de ideale werkomgeving en aan welke objecten ben jij gehecht? 

  Met speelse oefeningen en technieken verzet je je gedachten en versterk je de teamspirit in een ontspannen en inspirerende sfeer. 

  De deelnemers krijgen op voorhand een link doorgestuurd met enkele templates om af te printen die in de workshop worden gebruikt, én ze krijgen een opdracht om voor te bereiden.

  Deze digitale teambuilding is voor groepen van maximaal 15 personen en bedraagt € 200 (excl. BTW). Meer deelnemers kan op aanvraag.

  Zin om deel te nemen met je team? Stuur een mailtje naar hello@artshizzle.be.

  Deze workshop wordt georganiseerd door Artshizzle